Blog

Comissió de convivència

El perill d’una sola història

En motiu del dia Internacional contra el racisme, des de la comissió de convivència de l’escola, us convidem a escoltar a la Chimamanda Ngozi Adichie. No us deixarà indiferents!

Llegeix més »
Comissió de convivència

Històries de dones

Amb motiu de la celebració del 8M, el dia de la dona, als ambients d’educació infantil, al llarg d’aquesta setmana, hem explicat algunes històries extraordinàries, d’algunes dones que van contribuir a canviar el món. Aquestes narracions expliquen les seves vides, les seves aventures i alguns

Llegeix més »
dia de la dona
Comissió de convivència

Celebrem el 8M

Dissenyem cartells, coneixem històries de vida de diferents dones i parlem  i dibuixem sobre la dona o dones més importants de les nostres vides. 

Llegeix més »
Comissió de convivència

Bon dia comunitat

Com bé sabeu, aquest curs s’ha creat la comissió de convivència de l’escola. Hem creat aquest blog per tal d’informar-vos sobre el que anem fent i convidar-vos a participar en les iniciatives que es vagin dibuixant. Us anirem informant!

Llegeix més »
Primària

La família

Hola famílies, Fa dues setmanes que vam començar un nou procés d’investigació: La família. El primer que vam fer va ser parlar sobre “Què vol dir família?”  vam llegir molts contes que ens explicaven les diferents famílies que poden existir. Després, vam decidir quin projecte

Llegeix més »

Introduïu la vostra adreça electrònica per subscriure-us a aquest bloc i rebre notificacions de publicacions noves per correu electrònic.