Comissió de Convivència

funcionament i l'organització del centre

La convivència és un dels eixos primordials per a l’assoliment de l’èxit educatiu

L’escola pública com a Institució i cada una de les comunitats escolars tenim el compromís i l’obligació de crear una estructura organitzativa que afavoreixi la convivència. 

A l’escola Entença hem apostat per fer d’aquesta obligació una oportunitat perquè creiem fermament en el rol actiu que hem de tenir totes les persones de la comunitat escolar i educativa en el procés educatiu dels infants. 

Aquest procés ens interpel·la a tothom: infants, famílies, equip docent i de migdia, treballadores, i entorn. És des d’aquesta mirada que hem creat una comissió amb un funcionament singular amb l’objectiu de reconèixer i facilitar la implicació de totes les agents per tal de, conjuntament, acompanyar als infants en el seu procés d’aprenentatge, amb sentit i significat, desenvolupant el pensament crític i  els valors democràtics.  

Com funciona la comissió de convivència

Reunions de la comissió de convivència

Formada per una persona representant de cada àrea, una persona representant de l’Afi, de les famílies al Consell escolar i de l’equip directiu.

Àrees de treball

Grups estables amb compromís de participació i amb interès sobre el tema. Si en vols formar part mira a l’apartat: contacte!

Equips de treball puntuals

Agrupaments puntuals de persones, oberts a tota la comunitat, que es creen des de les reunions de la comissió de convivència per articular les respostes a les necessitats de la comunitat. Quan se’n formi un, rebràs la convocatòria des del correu electrònic de l’escola!

Blog Comissió de Convivència

Stop soroll!

T’has plantejat mai els sorolls que ens envolten al llarg del dia?Et proposem que els escoltis i, si et ve de gust, participis en les propostes que es plantegen...