Img
La màgia de la sala de psico

Avui sí, avui anem a fer psico! Psico, psico, psico!!

Els infants venen preparats amb els mitjons antilliscants, alguns volen anar descalços i sentir la temperatura del terra de la sala de psico. Quan entren a la sala observen què hi ha:

“avui la muralla està molt alta”

“pujarem a dalt dels matalassos i no ens atraparàs”

Per preparar-nos escalfem el nostre cos:

“Fru fru, fri, quin fred que fa aquí.

Frego, frego, fra, i el fred ja se’n va”

Un cop ja notem el cos preparat, ens posem a la paret per poder tirar la muralla:

“esteu preparats i preparades?”

amb la seva veu, impulsen als adults cap a darrera de la muralla.

“a la una, a les dues i a les tres”

Els infants destrueixen la muralla i la sala s’omple de corredisses, amagatalls, crits, pujades i baixades de l’espatllera, persecucions de l’adult cap als infants, dels infants cap a l’adult, estirades de teles cap a un costat, cap a l’altre, coixins que s’arrosseguen, … Alguns infants s’ajunten per poder atrapar a l’adult

“ai, ai, sou molts…”

“et quedaràs atrapada aquí!”

Seguidament veiem salts des de dalt dels matalassos cada vegada més lluny; alguns cauen amb els peus, altres amb els genolls. Veiem infants que pugen a les espatlleres,

“estàs molt amunt”

d’altres que un cop a dalt salten buscant caure dins del cilindre. La cara de felicitat quan han aconseguit el seu objectiu és immensa! Meravella veure com van provant i provant fins a aconseguir-ho.

Ara veiem que han anat fent grups, molts tenen una caseta. Algú fa de gat i camina de 4 grapes per la sala miolant. S’acosta a una construcció de coixins i els infants que estan allà el conviden a passar i li donen menjar. Ara hi ha algun gat més i marxen junts.

“cinc minuts i recollim”

img
img