Img
On son els insectes a l’hivern? Ens pregunta l’aranyeta fina

En pocs dies s’acosta el seu aniversari i vol convidar a la seva festa als insectes que també viuen a l’escola! Sabeu què li passa? Busca, busca, busca i no els troba per enlloc!

L’aranyeta que li agrada molt compartir i estar a prop dels infants ens ha demanat ajuda. M’ajudeu a trobar als insectes?

Els infants molt disposats de seguida s’organitzen, es planifiquen i surten a la recerca, exploració i, investigació dels insectes i les bestioles què podem trobar al pati.

Una formiga! Una abella! Un llimac….! A poc a poc, dins dels ambients també comencen a aparèixer aquests insectes, agafem-lo amb el pot lupa per investigar-lo i amb aquests insectes apareix la necessitat de saber com són, què mengen, on viuen i altres curiositats que anem descobrint a través de l’observació directa, de les hipòtesis que elaborem, de les comprovacions que fem i també de l’ajuda d’alguns llibres…!!

I com acabarà tot això? Finalment l’aranyeta trobarà als insectes i els podrà convidar a la seva festa? Ben aviat ho descobrirem!

img
img